Momenten

Huwelijk

Natuurlijk wil jij verse bloemen om jouw huwelijksdag die speciale toets te geven. Maar waar begin je? Wat is jouw stijl? Wat wil je uitstralen? Wil je misschien ook decoratiestukken of wie weet wel planten? Vertrek je van je jurk of vanuit je bruidsboeket? Keuzes, keuzes, keuzes… Gelukkig is het team van Studio Florenza er om jou te helpen!Wij luisteren graag naar hoe jij het ziet. Wij gaan daarna creatief, praktisch en binnen jouw budget aan de slag. Geen zorgen voor jou en je gasten. Jullie kunnen volop genieten van al dat moois.

 

Bloemen- en andere creaties

We gaan verder dan jouw exclusief en op maat samengesteld bruidsboeket. Decoratie van de kerk? Geen probleem! Aankleden van de feestzaal? Laat dat maar aan ons over! Een boeketje voor die schattige bruidsmeisjes of een boutonnière voor de mannen van de suite? Check! Met de juiste decoratie, een uitgebreid assortiment aan planten en een ruime keuze aan bloemen, maken wij van jouw huwelijk een pareltje.

 

Jouw verhaal

Alles begint bij jou: Vertel ons welke stijl je graag zien, van welke bloemen je houdt, welk budget je voor ogen hebt en wij doen de rest! Romantisch, bohemian, winter, herfst, zwoele zomer, voor ieder seizoen, voor iedere stijl kan je bij ons terecht.

 

Waarom Studio Florenza

Je kan kiezen uit een ruime keuze aan uiterst verse seizoensbloemen. Wensen jullie speciale bloemen? Ook daar zorgen wij voor. Ons creatief team met jarenlange ervaring luistert naar wat jij belangrijk vindt. Wij werken binnen jouw budget en maken een gedetailleerde offerte op. Elk trouwfeest is uniek, met onze persoonlijke en op maat aanpak maken we van jullie dag een écht sprookje.

 

Altijd en overal

Of je nu wil trouwen aan zee, de Ardennen of in je tuin, wij volgen je over heel het land. Van kleine huwelijken in beperkte kring tot grote feesten en zelfs totaalconcepten, we denken graag met jullie mee om jullie dag extra in de bloemen te zetten. Ook wat de laatste nieuwe trends betreft, kunnen jullie bij ons terecht.