Bestel uw boeket

Wat mag u verwachten?
U kiest het bedrag en wij stellen, afhankelijk van de gelegenheid die u kiest, een boeket samen. Omdat wij steeds de beste kwaliteit wensen stellen wij volgens eigen keuze het boeket samen. U mag bij opmerkingen wel steeds uw wensen formuleren, maar omdat wij uitsluitend met seizoensproducten werken kan dat niet altijd voorradig zijn.

Bekijk hier enkele voorbeeldboeketten.

Boeket

Kies de grootte

Voor 16.00 uur besteld. Morgen in huis (geen leveringen op zondag, maandag en feestdagen).

Gelegenheid

Kies de stijl

Het boeket wordt aan de gelegenheid aangepast.

Aantal

Kies een aantal

- + 1

Vaas

Cilinder helder glas

Persoonlijk bericht voor ontvanger

F.A.Q.

Vul uw gegevens in

Vul het bezorgadres in

Wij bezorgen alleen aan deze regios.

Afhaal / bezorgdatum:

Voor 16.00 uur besteld. Morgen in huis (geen leveringen op zondag, maandag en feestdagen).

Bezorgkosten: € 8.00

Bedankt voor uw bestelling!

FAQ

KAN IN EEN SPOED BESTELLING PLAATSEN?

Voor een spoedbestelling kunt u telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag verder: +32 (0) 3 647 00 72 bereikbaar van maandag 14u00 tot 18u00 en dinsdag tot zaterdag van 09u00 tot 18u00.

WAT IS DE EXTRA VAAS?

De bloemen worden na voorkeur geleverd in een strakke transparante glazen cilinder vaas, passend bij de grootte van het boeket. Het voordeel van de extra vaas is dat het boeket kant en klaar aankomt met een passende vaas die enkel bijgevuld moet worden.

WAT IS DE BEZORGTIJD DIE IK KAN KIEZEN?

Leveringen worden gedaan van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00 en 18.00.

Let op: rond Valentijn, moederdag en rondom de feestdagen kan er afgeweken worden van de bezorgtijden in verband met drukte.

WAT ZIJN DE BEZORGKOSTEN?

Bezorging buiten onze regios is bij uitdrukkelijk verzoek mogelijk. Het bedrag voor de bezorging van onze bijzondere boeketten verschijnt na het invullen van de desbetreffende regio. Indien het buiten ons gebruikelijke bezorggebied valt; neemt u dan alstublieft contact met ons op, +32 (0) 3 647 00 72 bereikbaar van maandag 14u00 tot 18u00 en dinsdag tot zaterdag van 09u00 tot 18u00

KOSTEN PER REGIO

€7.00:

EKEREN

BRASSCHAAT

€8.00:

SCHILDE

S GRAVENWEZEL

SCHOTEN

HOEVENEN

HOOGBOOM

KAPELLEN

MARIA TER HEIDE

MERKSEM

STABROEK

€10.50:

DEURNE

GOOREIND

KALMTHOUT

LUCHTBAL

SINT JOB

€13.00:

AARTSELAAR

ACHTERBROEK

ANTWERPEN CENTRUM

BERCHEM

BERENDRECHT

BORGERHOUT

 

BORSBEEK

EDEGEM

LINKEROEVER

MORTSEL

OELEGEM

SINT ANTONIUS

WIJNEGEM

 

WILRIJK

WOMMELGEM

WUUSTWEZEL

ZANDVLIET

WAT GEBEURT ER MET MIJN BESTELLING ALS IK NIET THUIS BEN?

Mocht u niet thuis zijn dan wordt er een briefje door de brievenbus gegooid waarop is aangegeven bij welke buren het is afgeleverd. Mocht het leveren bij de buren niet lukken, dan nemen we het boeket mee terug naar de winkel en kunt u contact opnemen met de winkel +32 (0) 3 647 00 72 bereikbaar van maandag 14u00 tot 18u00 en dinsdag tot zaterdag van 09u00 tot 18u00. Let op: wij leveren vers-producten. Florenza kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor de kwaliteit indien de bestelling niet tijdig afgehaald wordt in de winkel of bij de buren.

IS HET MOGELIJK OM MIJN VOORKEUR DOOR TE GEVEN?

Elk arrangement is uniek en wordt gecreëerd door onze meesterfloristen. Alle boeketten zijn ontworpen met de meest bijzondere seizoensbloemen in ons Atelier te Ekeren, met een voorkeur voor exotische en speciale soorten en verpakkingen.

U kunt tijdens de bestellingsprocedure een bericht toevoegen voor het atelier, in het daarvoor bestemde kader. Ons team zal aan uw voorkeuren proberen te voldoen.

HOE KAN IK MIJN ABONNEMENT PAUZEREN/BEZORGTIJD WIJZIGEN/STOPZETTEN?

Als u uw abonnement wilt pauzeren of stopzetten dan kunt u contact opnemen met de winkel: +32 (0) 3 647 00 72 bereikbaar van maandag 14u00 tot 18u00 en dinsdag tot zaterdag van 09u00 tot 18u00.